Sloep of visboot huren

Visboot huren

In het Westland en Midden Delfland zijn talloze mogelijkheden voor het vissen op snoek, snoekbaars en baars. De wateren richting de Lier, Schipluiden zijn perfect voor het vissen op roofvis. Visboot en sloepverhuur Westland is het adres voor de huur van een visboot of sloep. Onze sloep-visboot-huren zijn voorzien van alles wat u nodig hebt voor een mooie dag op het water. Wilt u een visboot huren in het Westland? Ontdek de mogelijkheden van Visboot verhuur Westland en omstreken, of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Sloep huren

Wilt u een sloep huren in het Westland? Goed idee, het Westland en Midden Delfland heeft prachtig vaarwater. Ontdek het mooie in diverse vaarlandschap in het Westland. Huurt u een sloep in het Westland dan is navigeren geen probleem. Door de bewegwijzering aan de waterkant zijn de vaarroutes helder en overzichtelijk aangegeven. De route’s kan je naar eigen invulling indelen zodat er altijd een route is voor de beschikbare tijd. Met de sloep kom je op plekken die je anders onbegaanbaar zijn. Geniet van de prachtige natuur die de omgeving te bieden heeft. Door een sloep bij ons te huren kan je deze plekken makkelijk ontdekken. Aan de hand van de kaart en knooppunt bordjes bepaal je zelf een mooie route, de geheel naar uw eigen tijd in te delen is.

Onze sloepen en sloep-visboot-huren voor verhuur:

6-Persoons Sloep LAGO AMORE 478
Wilt u een mooie dag varen in het Westland? Huur dan deze luxe sloep. Deze sloep is zeer comfortabel en van vele opties voorzien zoals een zikussenset , rugkussenset en zonnedek . Buiskap HPL teakvloer. HPL teaktafel met 4 rvs bekerhouders chrome schakelkast navigatieverlichting in de boeg, rvs toplicht, audio met speakers, zwemtrap en een stille zuinige Honda 8 pk 4 takt. Een ideale sloep om er eens lekker mee op uit te gaan. Zwemvesten voor kinderen inbegrepen. Te varen zonder vaarbewijs. De sloep-visboot-huren liggen het water bij aanvang, en bezine word verekend met de borg. 100 euro borg, en met slecht weer is het mogelijk uw reservering te verzetten.
Deze sloep huren?
  • Prijs per dag 150
  • Halve dag 100
Qwest RF450
Deze aluminium visboot is de ideale volledig uitgeruste visboot , daarbij is de boot koersvast en door de breedte behoud hij zijn stabiliteit. De boot is voorzien van Een zuinige 9,9 pk yahama 4 takt. Hengelbak ken,Bakkist boeg/hek. Frontmotormontageplaat Fishfinder transducersteun, 2 comfortabele fish pro bootstoelen. Navigatieverlichting en toplicht, Fishfinder, 4 hengelsteunen. Een leuke boot om een dagje of langer op roofvis te vissen. Vishengels, kunstaas en schepnet zijn inbegrepen. Te varen zonder vaarbewijs. De sloep-visboot-huren liggen het water bij aanvang, en benzine word verrekend met de borg. 100 euro borg, en met slecht weer is het mogelijk uw reservering te verzetten.
Deze visboot huren?
  • Prijs per dag 125
  • Prijs per dag 89
Qwest RF421
Voorzien van een zuinige Yahama 8 pk 4 takt, 2 comfortabele fish pro bootstoelen. Navigatie verlichting en top licht, Fish Finder Electromotor. Vishengels, kunstaas en schepnet zijn inbegrepen. Te varen zonder vaarbewijs. De sloep-visboot-huren liggen het water bij aanvang, en benzine word verrekend met de borg. 100 euro borg, en met slecht weer is het mogelijk uw reservering te verzetten.
Deze visboot huren?
  • Prijs per dag 115
  • Prijs per dag 85
×